Samsung S29E790C ívelt monitor – a legjobb modell

Rengeteg féle használt monitort lehet kapni manapság a különféle áruházakban, marketekben, webshopokban. Sokszor nehéz jól választani, hiszen a stíluson és fogyasztáson kívül a méretbeli megfelelőségeknek is nagy szerepük lehet.

Cikkünkben az egyik legjobb monitort szeretnénk bemutatni: a Samsung S29E790C ívelt monitort, mely kiváló működéséről és használhatóságáról ismert.

A legjobb választás irodai alkalmazottak számára!

Az irodai dolgozók motivációját is elősegítheti, ha a legjobb minőségű és állapotú eszközökkel dolgozhatnak együtt. Arra is érdemes gondolni, hogy ha rossz felbontású monitort használnak, akkor jó eséllyel problémákba ütközhetünk a munkavégzés hatékonyságát illetően.

Műszaki tulajdonságok, paraméterek

A 21:9 képarányú, VA panelű monitor rendkívül modern megjelenést kölcsönöz. LED monitor, ebből kifolyólag energiatakarékos, 70cm-es szélességével a nagyobb, közepes méretű monitorok közé tartozik. Körülbelül 42 Wattos fogyasztásával megfelelő energiaigényt nyújt, nem kell magas villanyszámlára számítanunk.

Hol tudjuk a legjobb minőségben megvásárolni?

Ha meg szeretnénk venni, akkor ne is keressünk tovább! A Használtlaptop.eu honlapról bármikor meg tudjuk rendelni, ráadásul minimum 1 év garanciát nyújtanak a termékre. Kiemelkedő árak és minőség, nem csupán használt monitorokra: szakértői meglátásunk szerint ők az ország legjobb és legkiemelkedőbb használt laptop webáruháza.

Milyen kiegészítő termékeket ajánlunk még a monitor mellé?

Többféle kiegészítő terméket kínálnak, például egeret, wifit, WIn10 kulcsot és laptopot. Ezek természetesen a legkorszerűbb kivizsgálásokon mennek keresztül, és minden tekintetben a legjobb gyártói garanciát képviselik.

Ha szeretnél, akkor látogass el a Használtlaptop.eu webáruházba, ahol gyakorlatilag minden számítógépekkel kapcsolatos számítástechnikai eszközt beszerezhetsz.

Ajánlott cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.